Over Jedox

Jedox is een Web based Corporate Performance Management systeem. U kunt hiermee niet alleen rapporteren, maar ook budgetteren, (rolling) forecasten en what if analyses uitvoeren. Doordat Jedox een krachtige rekenengine heeft kunt u ook PxQ en andere berekeningen real-time doorrekenen. Door toepassing van workflow kunt u processen controleren en voortgang bewaken. U kunt eenvoudig zelf webbased formulieren, rapportages en KPI Dashboards maken zonder programmeren of veel technische kennis. Naast webtoegang heeft Jedox ook een MS Excel connector, een MS Word en een MS powerpoint connector.

Op deze site vindt u meer informatie over Jedox. Celcus BV is Certified Platinum Partner sinds 2010. Wij hebben ervaring met tal van toepassingen. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen.

Herkent u dit?

Veel organisaties gebruiken Excel voor hun management informatie. Hierbij worden gegevens uitgevraagd bij verschillende organisatorische eenheden. Voorbeelden zijn verkoopplannen, cost center planningen, personeelsplanningen, investeringsplannen,  projectplanningen tot en met capaciteitsplanningen. De Excels worden doorgaans vooraf ingevuld met realisatiecijfers. Dit is dan een download uit het ERP systeem of zelf handmatig. De gegevens worden samengevoegd waarna rapportages, analyses en dashboards ontstaan. Klinkt eenvoudig, maar dit is het niet…

Zodra een organisatie groeit en er steeds meer behoefte komt aan eenduidige en betrouwbare management informatie, blijkt bovenstaand proces niet meer toereikend. Het effect is dat controllers zich steeds meer bezig moeten houden met verzamelen, schonen en controleren van gegevens en steeds minder kunnen concenteren op waar het echt om gaat: rapporteren en analyseren.

Jedox is een logische keuze als u zich weer wilt concentreren op rapporteren en analyseren in plaats van op het verzamelen, controleren en consolideren van gegevens.

Past Jedox ook in mijn situatie?

Jedox is een geïntegreerd business intelligence & performance management platform. het kan ingezet worden voor het inlezen van brongegevens tot en met dashboarding en handmatige invoer op het web of uw mobiel. Het integreert niet alleen met willekeurige bronsystemen maar kan ook geïntegreerd worden met uw huidige datawarehouse, uw huidige BI tools, Excel, Word, Powerpoint en zelfs websites en apps voeden voor publicatiedoeleinden.

 • koppel op een willekeurig bronsysteem

 • Koppel op uw bestaande datawarehouse

 • Koppel op CSV en Excel bestanden

 • Integreer met dashboarding tools zoals Qlikview en Qliksence

 • Integreer met uw bestaande authenticatie & beveiliging

 • Gebruik public cloud, private cloud of on-premise

 • Integreert workflow en audit trail

 • Biedt dashboarding met drill-through en drill-down

 • Enorme rekenkracht en statistiek

 • ETL voor gegevens schonen, checken en transformeren

 • Handmatige invoer: cijfers en tekst

 • Disclosure Management

Wat zeggen de analisten over Jedox?

Jedox scoort de afgelopen 6 jaar steevast een absolute top positie in de Business Application Research Centre Survey (BARC Survey). De BARC Survey is de grootste onafhankelijke analist van corporate performance management tools ter wereld. Aan de survey doen jaarlijks duizenden eindgebruikers mee. In 2013 is Jedox door Gartner uitgeroepen tot Cool Vendor of the Year en in 2016 is het als één van de 16 performance management platforms opgenomen in hun zogenaamde ‘magic quadrant’. Howard Dresner Advisory heeft Jedox in 2016 ook uitgeroepen tot één van de beste BI/ performance management tools op de markt. Eén van de conclusies is dat Jedox in alle opzichten beter scoort dan het gemiddelde van alle mogelijke functionaliteit waarop alle tools zijn beoordeeld.

Heeft u een uitdaging op het gebied van inzicht in uw bedrijfsvoering en/of planning-, forecasting- of budgetteringsvraagstukken?

Hoe kunnen wij u concreet helpen?

Geinteresseerd in Jedox?

Wij hebben een gratis trial versie beschikbaar. Ook kunnen wij u bellen of kunt u met ons een vrijblijvende afspraak maken. 

Ja! Ik wil graag een afspraak
Ja! Ik wil graag telefonisch contact
Download trial